Nieuwste scans op de site van het Historisch Centrum Limburg

Picture of Anita Quaedackers

Anita Quaedackers

Anita is leraar Nederlands en cultuurwetenschapper en heeft ervaring als docent, onderzoeker, publicist en redacteur. Sinds meer dan tien jaar actief als werkgroep- en bestuurslid bij Het Land van Herle en als (eind)redacteur van MijnStreek .

We berichtten eerder dat belangstellenden op de website van het HCL een overzicht kunnen vinden van alle archiefstukken die digitaal beschikbaar zijn. Op die webpagina plaatst het HCL iedere maand een overzicht van de scans die de afgelopen maand zijn toegevoegd. In de afgelopen maand werden hieraan de scans van de archieven van de Landen van Overmaas (archiefcode 01.075) toegevoegd.

Dit overzicht vindt u via www.rhcl.nl/download-digitaal-materiaal. Op die pagina staat bovendien een handig stappenplan waarin wordt uitgelegd hoe digitaal materiaal kunt downloaden.

Deel dit artikel:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud