Verbouwing Christus Koningkerk (update)

Anita Quaedackers

Anita Quaedackers

Anita is leraar Nederlands en cultuurwetenschapper en heeft ervaring als docent, onderzoeker, publicist en redacteur. Sinds bijna tien jaar actief als werkgroep- en bestuurslid bij Het Land van Herle en als (eind)redacteur van MijnStreek .
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Zoals we eerder al vermeldden verhuist de archiefbewaarplaats van het Historisch Centrum Limburg (HCL) volgend jaar naar een nieuw onderkomen. Dat nieuwe onderkomen is de Christus Koningkerk (CKK) in de wijk Vrieheide.

De verbouwing van de CKK is in volle gang en verloopt gestaag. Fotograaf en vrijwilliger Axel Steen gaat regelmatig op bezoek om alles op de gevoelige plaat vast te leggen. Dat is belangrijk voor het archief van het archief, maar het blijven natuurlijk ook mooie plaatjes. Zoals u kunt zien is inmiddels het dak eraf!

Christus Koningkerk Vrieheide onder constructie

We houden u op de hoogte!

Deel dit artikel:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Scroll naar top
Skip to content