Verbouwing Christus Koningkerk (update)

Picture of Anita Quaedackers

Anita Quaedackers

Anita is leraar Nederlands en cultuurwetenschapper en heeft ervaring als docent, onderzoeker, publicist en redacteur. Sinds meer dan tien jaar actief als werkgroep- en bestuurslid bij Het Land van Herle en als (eind)redacteur van MijnStreek .

Zoals we eerder al vermeldden verhuist de archiefbewaarplaats van het Historisch Centrum Limburg (HCL) volgend jaar naar een nieuw onderkomen. Dat nieuwe onderkomen is de Christus Koningkerk (CKK) in de wijk Vrieheide.

De verbouwing van de CKK is in volle gang en verloopt gestaag. Fotograaf en vrijwilliger Axel Steen gaat regelmatig op bezoek om alles op de gevoelige plaat vast te leggen. Dat is belangrijk voor het archief van het archief, maar het blijven natuurlijk ook mooie plaatjes. Zoals u kunt zien is inmiddels het dak eraf!

Christus Koningkerk Vrieheide onder constructie

We houden u op de hoogte!

Deel dit artikel:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud