Kasteel Hoensbroek weer geopend vanaf zaterdag 5 juni

Anita Quaedackers

Anita Quaedackers

Anita is leraar Nederlands en cultuurwetenschapper en heeft ervaring als docent, onderzoeker, publicist en redacteur. Sinds bijna tien jaar actief als werkgroep- en bestuurslid bij Het Land van Herle en als (eind)redacteur van MijnStreek .
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Op zaterdag 5 juni a.s. opent Kasteel Hoensbroek de middeleeuwse kasteelpoorten weer. Ze hebben er veel leuks voor de bezoeker in petto. Ga mee op avontuur! Help bijvoorbeeld Vosje Hoen met de zoektocht naar het verloren kasteeldagboek. Ontmoet op zondag 6 juni de ridders van de Heerlijkheid Hoensbroek. Aansluitend kunt u genieten van een hapje & een drankje op het terras of in de gewelfde kelderkeuken.

Vosje Hoen heet de bezoekers van Kasteel Hoensbroek hartelijk welkom

Verzeker uzelf van een toegangsbewijs voor een veilig kasteelbezoek en koop je tickets online via de ticketshop: Kasteel Hoensbroek – online tickets

Deel dit artikel:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Scroll naar top
Skip to content