Fotowedstrijd sKBL in kader van Open Monumentendag 2021

Anita Quaedackers

Anita Quaedackers

Anita is leraar Nederlands en cultuurwetenschapper en heeft ervaring als docent, onderzoeker, publicist en redacteur. Sinds bijna tien jaar actief als werkgroep- en bestuurslid bij Het Land van Herle en als (eind)redacteur van MijnStreek .
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Kasteel Terworm als voorbeeld van een Heerlense buitenplaats
In het kader van Open Monumentendag 2021 organiseert de stichting Kastelen, Buitenplaatsen en Landhuizen een fotowedstrijd. Stuur de mooiste foto van uw bezoek aan een KBL tijdens Open Monumentendag op 11 en 12 september 2021 in en maak kans op een mooi boek.      
Eind september kiest onze fotoredactie twee winnaars. Lees hier de voorwaarden.

Deel dit artikel:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Scroll naar top
Skip to content