Kasteel Hoensbroek op de cover van National Geographic Magazine? Breng je stem uit!

Picture of Anita Quaedackers

Anita Quaedackers

Anita is leraar Nederlands en cultuurwetenschapper en heeft ervaring als docent, onderzoeker, publicist en redacteur. Sinds meer dan tien jaar actief als werkgroep- en bestuurslid bij Het Land van Herle en als (eind)redacteur van MijnStreek .

Altijd al Kasteel Hoensbroek op de cover van National Geographic gewild? Hier is je kans. Stem op de prachtfoto die Axel Steen, de huisfotograaf van Kasteel Hoensbroek maakte. Klik op de link onder de foto en stem!!

Genomineerd als cover voor National Geografic Magazine, foto:Axel Steen

https://www.nationalgeographicfotowedstrijd.nl/inzendingen/?id=47413

Deel dit artikel:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud