Afgelasting Lezing Heemkundevereniging Hoensbroek op 1 december

Picture of Anita Quaedackers

Anita Quaedackers

Anita is leraar Nederlands en cultuurwetenschapper en heeft ervaring als docent, onderzoeker, publicist en redacteur. Sinds meer dan tien jaar actief als werkgroep- en bestuurslid bij Het Land van Herle en als (eind)redacteur van MijnStreek .

In verband met de actuele toestand rondom het Coronavirus heeft Heemkundevereniging Hoensbroek tot hun spijt de door hun aangekondigde lezing op 1 december in de bibliotheek van Hoensbroek over de Heisterberg moeten afgelasten. Dit gebeurde in overleg met SCHUNCK bibliotheek omdat de coronabesmettingen, zeker in onze omgeving, sterk oplopen en als gevolg daarvan ook het aantal ziekenhuisopnames. Bovendien behoort een groot deel van de leden en de beoogde doelgroep tot de kwetsbare groep.

Afhankelijk van de ontwikkelingen rondom COVID-19 en de kabinetsmaatregelen zal de organisatie op een later tijdstip bekijken wanneer en op welk tijdstip de lezing alsnog kan plaatsvinden. We houden u op de hoogte.

Deel dit artikel:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud