Werkgroepvergadering Historische Kring Het Land van Herle afgelast

Anita Quaedackers

Anita Quaedackers

Anita is leraar Nederlands en cultuurwetenschapper en heeft ervaring als docent, onderzoeker, publicist en redacteur. Sinds bijna tien jaar actief als werkgroep- en bestuurslid bij Het Land van Herle en als (eind)redacteur van MijnStreek .
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

De werkgroepvergadering van de Historische Kring Het Land van Herle, gepland voor maandag 22 november, hebben we helaas moeten afgelasten. Dit als gevolg van de overheidsmaatregelen in verband met de opgelaaide COVID-19 epidemie.

We hopen onze vergaderingen in het nieuwe jaar te kunnen hervatten.

Deel dit artikel:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Scroll naar top
Skip to content