Lezing ‘Wegkruisen in Limburg’ door Chris Willems geannuleerd

Picture of Anita Quaedackers

Anita Quaedackers

Anita is leraar Nederlands en cultuurwetenschapper en heeft ervaring als docent, onderzoeker, publicist en redacteur. Sinds meer dan tien jaar actief als werkgroep- en bestuurslid bij Het Land van Herle en als (eind)redacteur van MijnStreek .

In verband met de verscherpte overheidsmaatregelen de coronapandemie heeft het Heemkundevereniging De Bongard besloten de lezing ‘Wegkruisen in Limburg’ te annuleren. Deze lezing, te houden door Chris Willems, stond op de agenda voor maandag 29 november aanstaande. Deze zal nu op een later tijdstip plaatsvinden. Zodra hier meer over bekend is, volgt nader bericht.

Kijk voor meer informatie op de website van De Bongard: www.debongard.nl

Deel dit artikel:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud