Lezing ‘Wegkruisen in Limburg’ door Chris Willems geannuleerd

Anita Quaedackers

Anita Quaedackers

Anita is leraar Nederlands en cultuurwetenschapper en heeft ervaring als docent, onderzoeker, publicist en redacteur. Sinds bijna tien jaar actief als werkgroep- en bestuurslid bij Het Land van Herle en als (eind)redacteur van MijnStreek .
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

In verband met de verscherpte overheidsmaatregelen de coronapandemie heeft het Heemkundevereniging De Bongard besloten de lezing ‘Wegkruisen in Limburg’ te annuleren. Deze lezing, te houden door Chris Willems, stond op de agenda voor maandag 29 november aanstaande. Deze zal nu op een later tijdstip plaatsvinden. Zodra hier meer over bekend is, volgt nader bericht.

Kijk voor meer informatie op de website van De Bongard: www.debongard.nl

Deel dit artikel:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Scroll naar top
Skip to content