Fietstocht en lezing Jan Stuyt afgelast

Picture of Anita Quaedackers

Anita Quaedackers

Anita is leraar Nederlands en cultuurwetenschapper en heeft ervaring als docent, onderzoeker, publicist en redacteur. Sinds meer dan tien jaar actief als werkgroep- en bestuurslid bij Het Land van Herle en als (eind)redacteur van MijnStreek .

De voor zaterdag 15 januari geplande fietstocht en de lezing op zondag 16 januari over Jan Stuyt hebben we helaas moeten cancelen in verband met de geldende coronamaatregelen. De tentoonstelling is eveneens tot nader order gesloten en de randactiviteiten (lezing, rondleiding en fietsroute) zijn gecanceld. Men bekijkt of de tentoonstelling verlengd kan worden tot ergens in maart en de activiteiten in februari doorgang kunnen vinden. Dit hangt uiteraard af van de maatregelen die de regering neemt en of IBA het financieel kan trekken. De ruimte is in ieder geval t/m maart beschikbaar. Meer informatie volgt.

Op de website is na te lezen wat er wel en wat niet kan plaatsvinden.

Er volgt nader bericht als de fietstocht en lezing weer op de agenda komen te staan!

Zie ook https://www.devondst.nl/zien-doen/tentoonstellingen/

Deel dit artikel:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud