Binnenkort een nieuw boek over Maria-Gewanden door Heemkundevereniging Hoensbroek

Picture of Anita Quaedackers

Anita Quaedackers

Anita is leraar Nederlands en cultuurwetenschapper en heeft ervaring als docent, onderzoeker, publicist en redacteur. Sinds meer dan tien jaar actief als werkgroep- en bestuurslid bij Het Land van Herle en als (eind)redacteur van MijnStreek .

Heemkundevereniging Hoensbroek had het nieuws al eerder aangekondigd, maar door corona en papier­schaarste is er wat vertraging opgetreden. Maar nu komt het boek over de wijk Maria-Gewanden er toch echt aan. Het boek verhaalt over de Steenberg, de Kasteelbuurt en de omringende straten door de jaren en bevat heel veel foto’s.
Dit rijk geïllustreerde boek, het zevende is in de reeks Hoensbroekse Mono­grafieën, is gedrukt in de uitvoering de lezers van hun gewend zijn: op A4-for­maat met een gelamineerde full colour omslag. Het wordt 188 pagina’s dik en is ge­schreven door Hein Giesen.

Heemkundevereniging Hoensbroek hoopt nu het boek om­streeks begin februari beschikbaar te kunnen stellen.

Boek Heemkundevereniging Maria-Gewanden Hoensbroek

Boekpresentatie??
Normaal gesproken maakt de vereniging er een klein feestje van alser weer een nieuw boek verschijnt. Voor dit boek was dit ook de bedoeling, maar in deze onzekere corona-tijden en met de opgelegde beperkingen is dit helaas niet mogelijk. Mocht het echter binnen nu en een maand toch mogelijk zou zijn om een boekpresentatie met een officieel tintje te organiseren dan volgt hierover nader bericht.

De prijs van het boek
De prijs van het boek is nu definitief vastgesteld op € 14,95. Om zeker te zijn, dat u het boek in uw bezit krijgt (het wordt namelijk slechts in een beperkte oplage gedrukt) kunt u het nu al bestellen bij heingiesen@home.nl met een duidelijke vermelding van uw naam en adres of bel 06-18828428. Stort dan € 14,95 (+ eventueel € 4,95 bezorgkosten als u buiten Hoensbroek woont) op rekeningnummer NL03INGB 000 1886228 t.n.v. H. Giesen onder vermelding van ‘boek MG’. U krijgt het boek dan te zijner tijd netjes thuisbezorgd. Vergeet niet om uw adres te vermelden!!

Deel dit artikel:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud