Visit Zuid-Limburg zoekt gidsen voor Heerlen!

Picture of Anita Quaedackers

Anita Quaedackers

Anita is leraar Nederlands en cultuurwetenschapper en heeft ervaring als docent, onderzoeker, publicist en redacteur. Sinds meer dan tien jaar actief als werkgroep- en bestuurslid bij Het Land van Herle en als (eind)redacteur van MijnStreek .

Visit Zuid-Limburg wil graag het gidsenteam Heerlen uitbreiden.
De rondleidingen hebben geen vaste frequentie en zijn vaak seizoen afhankelijk. Wij werken ‘op aanvraag’ hetgeen betekent dat wij een rondleiding bevestigen nadat wij een passende gids hebben gevonden. De aanvragen/aanvragers zijn zeer divers en variëren van scholen tot vrouwengildes en van privé initiatieven tot bedrijfsevenementen. Onze gidsen werken op freelance basis.

Ons aanbod aan begeleide wandelingen (Nederlands-Duits-Engels) is als volgt:
– Stadswandeling Heerlen
– Stadswandeling architectuur met nadruk op Peutz en Stuyt
– Wandeling ‘bovengronds’ langs markante plekken mijnverleden
– Rondleiding Maankwartier
– Wandeling Terworm, kasteel en natuurgebied

Wilt u in aanmerking te komen als gids van Visit Zuid-Limburg? Stuur dan een mail met uw motivatie en CV naar Hetty Jansen Management assistent personeels- en vestigingszaken e-mail Hetty.Jansen@visitzuidlimburg.nl, telefoon 043-6098504.

Walramplein 6, 6301 DD Valkenburg a/d Geul www.visitzuidlimburg.nl
Deel dit artikel:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud