Standaardwerk over de Bende van de Bokkerijders ‘De Bokkerijders met de dode hand’ herdrukt

Picture of Anita Quaedackers

Anita Quaedackers

Anita is leraar Nederlands en cultuurwetenschapper en heeft ervaring als docent, onderzoeker, publicist en redacteur. Sinds meer dan tien jaar actief als werkgroep- en bestuurslid bij Het Land van Herle en als (eind)redacteur van MijnStreek .

Op 24 september 2021 presenteerde de Stichting Genealogiek Sjenne het standaardwerk ‘De Bokkerijders met de dode hand’. Korte tijd na de presentatie was de eerste druk, in een oplage van 400 boeken, al uitverkocht. Gezien de grote vraag vanuit heel Nederland en de Duitse en Belgische grensstreek heeft het bestuur van de stichting besloten tot een herdruk.

De Bokkerijders met de dode hand

Het boek vormt met stelligheid een essentieel bestanddeel van de historie van onze Euregionale streek. Met de aankoop van dit boek verneemt u niet alleen op aangrijpende wijze de onvervalste geschiedenis van dit vermaarde geheime roversgenootschap, maar steunt u tevens toekomstige projecten van onze stichting.

Bestellen

Het boek kost € 59,90 (of € 66,90 incl. verzend- en verpakkingskosten). U kunt dit standaardwerk over de Bende van de Bokkerijders rechtstreeks bestellen door hier te klikken.

Deel dit artikel:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud