Sneak peek verhuizing HCL naar de Christus Koningkerk

Picture of Anita Quaedackers

Anita Quaedackers

Anita is leraar Nederlands en cultuurwetenschapper en heeft ervaring als docent, onderzoeker, publicist en redacteur. Sinds meer dan tien jaar actief als werkgroep- en bestuurslid bij Het Land van Herle en als (eind)redacteur van MijnStreek .

De verhuizing van de Heerlense archieven naar de Christus Koningkerk is inmiddels in volle gang. Naar verwachting zal deze nieuwe archiefbewaarplaats van he HCL aan het eind van dit jaar opengaan.

Om u alvast een indruk te geven van hoe het gebouw er van binnen uit ziet, zullen in de komende tijd alvast een aantal sneak peeks volgen. Zoals u op de foto’s hieronder kunt zien is de studiezaal al volledig ingericht. De kasten moeten nog gevuld worden en er ontbreekt nog decoratie, maar het is nu al een mooi gezicht.

De medewerkers van het HCL kijken ernaar uit u hier aan het eind van het jaar te verwelkomen!

Deel dit artikel:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud