Nieuwe mailadressen HCL na fusie RHCL en Rijckheyt

Anita Quaedackers

Anita Quaedackers

Anita is leraar Nederlands en cultuurwetenschapper en heeft ervaring als docent, onderzoeker, publicist en redacteur. Sinds meer dan tien jaar actief als werkgroep- en bestuurslid bij Het Land van Herle en als (eind)redacteur van MijnStreek .

Het Historisch Centrum Limburg krijgt steeds meer gestalte. Sinds de fusie tussen RHCL en Rijckheyt werken de medewerkers daar hard aan. Intern werpt dat inmiddels zijn vruchten af en ook de buitenwereld zal daar de komende tijd steeds meer van gaan merken.

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan een nieuwe website. Deze moet gaan landen op www.historischcentrumlimburg.nl. Daarmee zullen de twee huidige websites (www.rhcl.nl en www.rijckheyt.nl) komen te vervallen.

Hetzelfde geldt voor de mailadressen. Die worden omgezet naar @hclimburg.nl. De medewerkers in Heerlen stappen dit weekend over naar dit maildomein, waarna Maastricht eind oktober volgt.

Wees daarom gerust als u binnenkort een mail vanuit dit mailadres ontvangt, dat is geen spam. Daarnaast hebben ze het u gemakkelijk gemaakt, want de eerste paar maanden worden de mails doorgestuurd. Er zal niets blijven hangen!

Deel dit artikel:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud