Nieuwe mailadressen HCL ingegaan m.i.v. 28 oktober

Picture of Anita Quaedackers

Anita Quaedackers

Anita is leraar Nederlands en cultuurwetenschapper en heeft ervaring als docent, onderzoeker, publicist en redacteur. Sinds meer dan tien jaar actief als werkgroep- en bestuurslid bij Het Land van Herle en als (eind)redacteur van MijnStreek .

Vanaf 28 oktober zijn de mailadressen van het HCL overgegaan naar het maildomein @hclimburg.nl. Vanaf dan hebben alle HCL medewerkers in Heerlen en Maastricht dezelfde mailadressen.

Ook de formulieren en verwijzingen op www.rhcl.nl en www.rijckheyt.nl worden omgezet naar dit nieuwe adres. Naar verwachting gaat dit voorjaar ook onze nieuwe website www.historischcentrumlimburg.nl (straks ook te bereiken via www.hclimburg.nl) live, en dan matcht het mailadres weer met hun websiteadres.

Verder houden zij er rekening mee dat iedereen (ook zijjzelf!) een tijd moet wennen aan de nieuwe mailadressen. Daarom worden de eerste paar maanden mails die naar de oude mailadressen worden gestuurd doorgeleid naar de nieuwe mailadressen. Er zal dus niets blijven hangen!

Heeft u hier vragen over of wilt u testen? Stuur dan een berichtje of zeg hallo via info@hclimburg.nl.

Deel dit artikel:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud