Stickeralbum Oos Gebrook

Picture of Anita Quaedackers

Anita Quaedackers

Anita is leraar Nederlands en cultuurwetenschapper en heeft ervaring als docent, onderzoeker, publicist en redacteur. Sinds meer dan tien jaar actief als werkgroep- en bestuurslid bij Het Land van Herle en als (eind)redacteur van MijnStreek .

Vorig voorjaar gooiden de twee AH-vestigingen van Maurice Kleijnen in Hoensbroek hoge ogen met het fijne stickeralbum Oos Gebrook. Voor iedereen die het toen niet gelukt is om alle 216 prentjes compleet te krijgen heeft Heemkundevereniging Hoensbroek goed nieuws!

Dankzij de goede samenwerking met de supermarkt heeft de vereniging een grote restpartij van die stickers gekregen. Er werden ruim 6000 zakjes opengeknipt, daarna de plaatjes eruit eruit gehaald en werden de 24.000 stickers netjes op nummer gesorteerd.

Stickeralbum Oos Gebrook

Voorrang voor de leden
Dat werk is nu klaar en ze geven hun leden voorrang bij het verzamelen van hun ontbrekende stickers. Wie nog plaatjes mist kan de nummers van de ontbrekende plaatjes voor 31 december 2022 mailen naar penningmeester@heemkunde hoensbroek.nl. Zij krijgen bericht wanneer wanneer bestelling klaar is en afgehaald kan worden. Vergeet niet naam, adres en telefoonnummer in de mail te vermelden! Helaas kan dat niet voor niets, daarvoor was uitzoeken en sorteren van al die stickers veel te veel werk.

De kosten
De kosten bedragen 10 ct. per sticker plus € 1,00 administratiekosten. Als de plaatjes thuisbezorgd moeten worden, komen daar nog eens €. 1,00 bezorgkosten bij. Geen e-mail is geen bezwaar. Het lijstje met ontbrekende nummers onder vermelding van naam, adres en telefoonnummer kan dan bij de onze penningmeester Hein Giesen aan het G.B. van Hövellplein 13 in de brievenbus gedaan worden. Op dit adres kunnen ook de plaatjes afgehaald worden. Te zijner tijd houden zij nog een ruilmiddag in hun verenigingslokaal.

Deel dit artikel:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud