Verborgen Verleden; de Limburgse familiegeschiedenis van politica Lilianne Ploemen

Picture of Anita Quaedackers

Anita Quaedackers

Anita is leraar Nederlands en cultuurwetenschapper en heeft ervaring als docent, onderzoeker, publicist en redacteur. Sinds meer dan tien jaar actief als werkgroep- en bestuurslid bij Het Land van Herle en als (eind)redacteur van MijnStreek .


Verborgen Verleden is een tv-programma waarin bekende Nederlanders op zoek gaan naar hun familiegeschiedenis. In de aflevering van 4 maart stond de familiegeschiedenis van de Limburgse politica Lilianne Ploumen centraal.
Haar familiegeschiedenis is voor een deel Limburgs want voor deze aflevering werden opnames gemaakt op Kasteel Hoensbroek en in Maastricht. Verder hebben regionaal historicus Luc Wolters, genealoog Funs Patelski en medewerkers van het Sociaal Historisch Centrum voor Limburg hun steentje bijgedragen.

De aflevering van Verborgen Verleden kunt u via bijgevoegde link terugkijken: Lilianne Ploumen

Deel dit artikel:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud