Website Stamgenoten over de familie Van Wersch

Picture of Anita Quaedackers

Anita Quaedackers

Anita is leraar Nederlands en cultuurwetenschapper en heeft ervaring als docent, onderzoeker, publicist en redacteur. Sinds meer dan tien jaar actief als werkgroep- en bestuurslid bij Het Land van Herle en als (eind)redacteur van MijnStreek .

Op de website: www.warsage.nl is van alles te lezen over de familie Van Wersch. Van deze familie waren/zijn in de regio Heerlen heel wat leden te vinden. De site wordt beheerd door Philippe van Wersch die ook een maandelijkse Nieuwsbrief Stamgenoten publiceert. Op deze Nieuwsbrief kunnen belangstellenden zich gratis abonneren. Ook is het mogelijk om lid te worden van de Facebookpagina Stamgenoten.

Deel dit artikel:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud