MijnStreek no. 3 wat later

Picture of Anita Quaedackers

Anita Quaedackers

Anita is leraar Nederlands en cultuurwetenschapper en heeft ervaring als docent, onderzoeker, publicist en redacteur. Sinds meer dan tien jaar actief als werkgroep- en bestuurslid bij Het Land van Herle en als (eind)redacteur van MijnStreek .

MijnStreek is het driemaandelijks magazine van de Stichting Historische Kring het Land van Herle. Eigenlijk had no. 3 van dit jaar had al klaar voor verzending moeten zijn. Helaas is dit door onvoorziene omstandigheden niet gelukt. De redactie zet er alles op alles op om het tijdschrift binnen afzienbare tijd bij de abonnees op de mat te laten vallen. Het wordt weer een heel mooi nummer waar de lezers hopelijk veel plezier aan zullen beleven.

Deel dit artikel:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud