Open Monumentendag 2023 voerde in Heerlen langs vier mooie wandelroutes.

Brochures Open Momunentendag 2023 Heerlen
Brochures Open Momunentendag 2023 Heerlen
Picture of Anita Quaedackers

Anita Quaedackers

Anita is leraar Nederlands en cultuurwetenschapper en heeft ervaring als docent, onderzoeker, publicist en redacteur. Sinds meer dan tien jaar actief als werkgroep- en bestuurslid bij Het Land van Herle en als (eind)redacteur van MijnStreek .
Terugblik op Open Monumentendag 2023

De routes gaan door vier buurten en laten de levende dynamiek van verschillende stadsbeelden zien. “Wat de ene generatie wil slopen, kan de volgende generatie weer gaan waarderen”. Het is als in de levende natuur: komen en gaan. De wandelingen geven aandacht aan bekende gebouwen, maar ook aan panden die min of meer in de schaduw zijn gebleven. Deze worden dit jaar extra belicht. Hierdoor ontstaat een beeld van de bijzondere identiteit van de diverse wijken.

Er zijn brochures beschikbaar van vier wandelingen
1. Heerlen Centrum
2. Heerlerbaan
3. Hoensbroek
4. GMS

De luxe brochures, gedrukt in full colour zijn voorzien van een beschrijving van de wandeling en de bijzondere panden langs de route. De kosten bedragen € 3,50 per brochure (incl. porto). De hele serie van 4 brochures kosten € 11,00 (incl. porto). Kijk voor meer informatie op http://www.openmonumentendagheerlen.nl

Bestellen kan via de website www.openmonumentendagheerlen.nl Na betaling ontvangt u de brochures thuis.

Deel dit artikel:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud