Einde serie 1 Podcast Brunsham

Picture of Anita Quaedackers

Anita Quaedackers

Anita is leraar Nederlands en cultuurwetenschapper en heeft ervaring als docent, onderzoeker, publicist en redacteur. Sinds meer dan tien jaar actief als werkgroep- en bestuurslid bij Het Land van Herle en als (eind)redacteur van MijnStreek .

De Stichting Historische Bron van Brunsham deelt hieronder een video, waarin zij ingaan op het einde van serie #1 van Podcast Brunsham.

Bekijk de video via nevenstaande link: https://youtu.be/OMKFkuzwELE

Daarnaast praten zij over het vervolg en de rol van het boek ‘Brunssum de Eeuwen Door’. Verder laat de stichting weten dat zij graag met mensen in contact komen die een verhaal willen delen in de video podcast. Neem voor vragen daarover contact op via e-mail: info@brunsham.nl of door te bellen naar 06 121 069 42.

Deel dit artikel:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud