Hoe Radio Koene zorgde voor innovatie

Foto van Anita Quaedackers

Anita Quaedackers

Anita is leraar Nederlands en cultuurwetenschapper en heeft ervaring als docent, onderzoeker, publicist en redacteur. Sinds meer dan tien jaar actief als werkgroep- en bestuurslid bij Het Land van Herle en als (eind)redacteur van MijnStreek .

Er zat veel ruis in het geluid van de radio begin jaren 1930. Totdat Radio Koene ontstond! Radio Koene zorgde voor ‘ongestoord genot’ door hun innovatie in Schinveld, Jabeek, Waubach, Hoensbroek, Treebeek en Brunssum.

Luister hieronder naar deel 2 van het verhaal over Radio Koene in Podcast Brunsham aflevering 3 van serie 2.

Met bijzondere dank aan Pieter Vermeulen, onze gast van deze aflevering.

De bron van Brunsham wenst u veel kijkplezier.

Deel dit artikel:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud