Staatsmijn Emma in prentbriefkaarten en foto’s

Picture of Anita Quaedackers

Anita Quaedackers

Anita is leraar Nederlands en cultuurwetenschapper en heeft ervaring als docent, onderzoeker, publicist en redacteur. Sinds meer dan tien jaar actief als werkgroep- en bestuurslid bij Het Land van Herle en als (eind)redacteur van MijnStreek .

Het boekje ‘Staatsmijn Emma op oude prentbriefkaarten en foto’s’ is vanaf vandaag verkrijgbaar. Belangstellenden kunnen hiervoor terecht bij de gebruikelijke verkooppunten in Hoensbroek, Heerlerheide en Heerlen.

Deze vierde uitgave van uitgeverij MijnStreekboeken is een eerbetoon aan de Staatsmijn Emma. Deze mijn kwam 110 jaar geleden officieel in bedrijf en werd iets meer dan 50 jaar geleden, op 1 december 1973, officieel gesloten.

Het boek bevat 48 pagina’s vol met informatie en kleurrijke prentbriefkaarten en foto’s over en rondom Staatsmijn Emma, Hoensbroek en Treebeek. Ook het bus- en tramvervoer is niet vergeten. Laat u verrassen over de inhoud. prijs 8,50 euro.

Het boek is ook verkrijgbaar via de webshop van Historische Kring Het Land van Herle

Deel dit artikel:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud