Oproep: Wie heeft informatie over Jos de Herder?

Picture of Anita Quaedackers

Anita Quaedackers

Anita is leraar Nederlands en cultuurwetenschapper en heeft ervaring als docent, onderzoeker, publicist en redacteur. Sinds meer dan tien jaar actief als werkgroep- en bestuurslid bij Het Land van Herle en als (eind)redacteur van MijnStreek .

De heer Goof Slooters is op zoek naar informatie over Jos de Herder.

Jos de Herder is een schilder die na zijn pensionering is gaan schilderen. Hij is geboren op 22 februari 1923 te Oud Gastel en overleden op 27-04-2014 te Sittard. Hij heeft gewoond in Hoensbroek en had een functie bij de politie.

Eén van de schilderijen die hij gemaakt is de boerderij waarin dhr. Slooters geboren is en die in 1804 door zijn betovergrootvader is gekocht. Voor het jaarboek van de Heemkundekring ‘Het land van Gastel’ is hij bezig met een artikel over Jos de Herder en de boerderij. Hij is op zoek naar informatie over Jos de Herder die zoals gezegd een verdienstelijk amateurschilder was.

Wie heeft informatie of is is er iemand die meer over hem weet? Het e-mailadres van dhr. Goof Slooters is goof.slooters@caiway.nl

Deel dit artikel:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud