Opening Amakapassage op zaterdag 22 juni j.l.

Foto van Anita Quaedackers

Anita Quaedackers

Anita is leraar Nederlands en cultuurwetenschapper en heeft ervaring als docent, onderzoeker, publicist en redacteur. Sinds meer dan tien jaar actief als werkgroep- en bestuurslid bij Het Land van Herle en als (eind)redacteur van MijnStreek .

Op zaterdag 22 juni j.l. werd de Amakapassage, de doorgang tussen het Stadskantoor en Raadhuis, feestelijk geopend door wethouder Casper Gelderblom. De opening vond plaats tijdens het Amakafestival, een festival voor klassieke muziek. Heel toepasselijk dus! Een blazerskwartet speelde tijdens de opening een mooi muziekstuk. Wethouder Gelderblom onthulde het straatnaambordje en vertelde meer over de achtergrond van de straatnaam.

Deel dit artikel:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud