Laden Evenementen

« Alle Evenementen

HKV Hoensbroek organiseert extra excursie naar kasteel Hoensbroek op vrijdag 26 april a.s.

26 april @ 14:00 - 16:00

€15,00

Het heeft storm gelopen wat betreft de belangstelling voor de eerder aangekondigde excursie bij Kasteel Hoensbroek op vrijdag 19 april a.s.. Binnen korte tijd was het maximum van 25 deelnemers bereikt. Inmiddels hebben zich nog meer belangstellenden aangemeld. Daarom is Wiel Jacobs bereid om nog een extra excursie in te lassen op vrijdag 26 april a.s., ook nu weer met een maximum van 25 deelnemers. U kunt dus nog meedoen, maar er zijn nu nog slechts 20 plaatsen over. Als u mee wilt gaan meld u dan heel snel aan door het deelnamebedrag over te maken naar onze penningmeester. Meer informatie over de excursie en de betaling vindt u hieronder.

Extra excursie naar kasteel Hoensbroek op vrijdag 26 april a.s.

HKV Hoensbroek lid Wiel Jacobs vertelde zijn medeleden op 25 september vorig jaar bij de Powerpointpresentatie in de bieb over de vele Breuker cafés een smeuïg verhaal over zijn tijd als voormalig kastelein (‘wiert’) van café Overbroek.

Kasteel Hoensbroek (bron afbeelding: Wikipedia)

Wiel Jacobs verzorgt nu al vele jaren, verkleed als kasteelheer, de rondleidingen in kasteel Hoensbroek, maar eerstdaags gaat hij met pensioen. Speciaal voor de heemkundevereniging heeft Wiel voor vrijdagmiddag 19 april a.s. een leuke en zeer interessante rondleiding voorbereid. Hieraan kunnen maximaal 25 personen deelnemen. Voor de leden (dus ook de duo-leden) bedragen de kosten van deelname € 7,50. Voor niet-leden bedraagt de deelnameprijs € 15,00. U krijgt hiervoor ook nog een kop koffie met een stuk Limburgse vlaai aangeboden.

In het komende nummer van het verenigingsorgaan ‘Oos Gebrook’ dat binnenkort bij de leden op de deurmat valt, wordt een toepasselijk verhaal over kasteel Hoensbroek opgenomen.

Aanmelden

Inschrijven voor deze extra rondleiding op vrijdagmiddag 26 april om 14.00 uur, is noodzakelijk want VOL = VOL!
Let op! Inschrijvingen worden pas geaccepteerd na betaling van € 7,50, resp. € 15,00 op IBAN NL43INGB0003280562 t.n.v. Heemkundevereniging Hoensbroek o.v.v. ‘rondleiding Kasteel Hoensbroek’ en uw voornaam en achternaam.

Gegevens

Datum:
26 april
Tijd:
14:00 - 16:00
Kosten:
€15,00

Organisator

Heemkundevereniging Hoensbroek

Locatie

Kasteel Hoensbroek
Klinkertstraat 118
Hoensbroek,
+ Google Maps

Deel dit artikel:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud