Kostenloos Filmhuisfilms kijken tot en met 6 april

Picture of Roelof Braad

Roelof Braad

Roelof Braad, gepensioneerd stadsarchivaris en historicus, is reeds sinds 1991 betrokken bij Historische Kring Het Land van Herle. Zijn huidige functies zijn hoofdredacteur en bestuurslid.

Omdat veel mensen op dit moment thuis zitten heeft Cinetree, het filmplatform van Hanna Verboom, besloten om mensen tot en met 6 april kosteloos toegang te bieden. Bij Cinetree kun je maandelijks kijken naar een selectie van films en documentaires met maatschappelijke thema’s. Zo kan er vanaf vandaag gekeken worden naar Life Animated, klassiekers als La vita è bella en festivalwinnaars als C’est ça l’amour. De selectie wordt tot en met 6 april wekelijks aangevuld, met onder meer films als Lion, Hachi en Finding Neverland. Verboom: ‘Cinetree is opgezet vanuit de gedachte dat films meer zijn dan entertainment. Ze kunnen ons nieuwe inzichten geven en een nieuw en hoopvol perspectief bieden. Cinetree gratis aanbieden is onze manier om iets kleins bij te dragen.’

cinetree

Filmliefhebbers kunnen via cinetree.nl/samenthuis hun gratis periode activeren met de code samenthuis. Er is alleen een e-mailadres nodig om deze code te activeren.

Het platform is beschikbaar op PC en laptop of via de apps voor iOS, AppleTV, Android en Samsung Smart TV. Streamen kan via Apple Airplay of Chromecast

Deel dit artikel:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud