Hulp gevraagd bij onderzoek

Picture of Anita Quaedackers

Anita Quaedackers

Anita is leraar Nederlands en cultuurwetenschapper en heeft ervaring als docent, onderzoeker, publicist en redacteur. Sinds meer dan tien jaar actief als werkgroep- en bestuurslid bij Het Land van Herle en als (eind)redacteur van MijnStreek .

Via-via bereikte ons onderstaand bericht.

“Mijn naam is Evgenija Boekareva en mijn interesse gaat uit naar de Tweede Wereldoorlog en het tijdperk erna, de wederopbouw en de Koude Oorlog. Ik zou heel graag onderzoek willen doen naar deze periode en met name naar de volgende twee onderwerpen: de Sovjet- en Russische invloeden na WOII en de relatie tussen Nederland en Rusland in de negentiende eeuw.
Ik zou het zeer op prijs stellen als ik iemand kan vinden die mijn enthousiasme over het onderwerp deelt. Ik kom uit Moskou, de Russische Federatie en vind, gezien de omstandigheden in Rusland, dat dit onderzoek noodzakelijk is. Is er iemand die mij kan helpen bij het starten van dit onderzoek?”

Kunt helpen of deelt u dezelfde interesse dan kunt u haar telefonisch bereiken via 0644282137 en via de mail: 1984plus1973@gmail.com.

Deel dit artikel:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud