Via-via bereikte ons onderstaand bericht.

“Mijn naam is Evgenija Boekareva en mijn interesse gaat uit naar de Tweede Wereldoorlog en het tijdperk erna, de wederopbouw en de Koude Oorlog. Ik zou heel graag onderzoek willen doen naar deze periode en met name naar de volgende twee onderwerpen: de Sovjet- en Russische invloeden na WOII en de relatie tussen Nederland en Rusland in de negentiende eeuw.
Ik zou het zeer op prijs stellen als ik iemand kan vinden die mijn enthousiasme over het onderwerp deelt. Ik kom uit Moskou, de Russische Federatie en vind, gezien de omstandigheden in Rusland, dat dit onderzoek noodzakelijk is. Is er iemand die mij kan helpen bij het starten van dit onderzoek?”

Kunt helpen of deelt u dezelfde interesse dan kunt u haar telefonisch bereiken via 0644282137 en via de mail: 1984plus1973@gmail.com.

Lees ook: