Studiedagen KBL uitgesteld

Picture of Anita Quaedackers

Anita Quaedackers

Anita is leraar Nederlands en cultuurwetenschapper en heeft ervaring als docent, onderzoeker, publicist en redacteur. Sinds meer dan tien jaar actief als werkgroep- en bestuurslid bij Het Land van Herle en als (eind)redacteur van MijnStreek .

Studiedagen van de stichting Kastelen, Buitenplaatsen en Landgoederenvuitgesteld 

In korte tijd is onze wereld snel veranderd als gevolg van het coronavirus. Een situatie die ook gevolgen heeft voor de activiteiten van sKBL. Het is op dit moment niet mogelijk om onze studiedagen op de gebruikelijke manier te houden. Wij hebben een aantal kleine, thematische bijeenkomsten in de regio gepland voor onze aangesloten Vrienden. In 2021 hopen wij u allen weer tijdens een uitgebreid programma aan studiedagen te kunnen verwelkomen.

sKBL organiseert jaarlijks meerdere studiebijeenkomsten in samenwerking met uiteenlopende partners. Heeft u een suggestie voor een bepaald onderwerp of wilt u deelnemen aan een studiedag, laat het ons weten via [info@skbl.nl].

Deel dit artikel:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud