Webinar van 31 oktober 2020 hier terugkijken!

Picture of Anita Quaedackers

Anita Quaedackers

Anita is leraar Nederlands en cultuurwetenschapper en heeft ervaring als docent, onderzoeker, publicist en redacteur. Sinds meer dan tien jaar actief als werkgroep- en bestuurslid bij Het Land van Herle en als (eind)redacteur van MijnStreek .

Vanwege het afgelaste symposium hebben we besloten om twee sprekers die op 31 oktober, de dag van het geplande symposium hun lezing hadden willen houden, gevraagd om hun verhaal te houden in de vorm van een webinar. Dit webinar was live te volgen op 31 oktober j.l. vanaf 14.00 uur. Voor de mensen die toen niet in de gelegenheid waren om te kijken hieronder de link waarmee zij als nog getuige kunnen zijn van hun verhaal. Dr. Loek Kreukels en drs. Luc Wolters vertellen achtereenvolgens over het Limburgs Mijnverleden in het begin van de vorige eeuw en de bevrijding van Zuid-Limburg in 1944-1945. Veel kijkplezier gewenst!

Deel dit artikel:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud