HET LAND VAN HERLE

  

Frans Boumans overleden

Roelof Braad, gepensioneerd stadsarchivaris en historicus, is reeds sinds 1991 betrokken bij Historische Kring Het Land van Herle. Zijn huidige functies zijn hoofdredacteur en bestuurslid.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Op zaterdag 14 november overleed Frans Boumans, volslagen onverwacht en veel te jong. Hij was de vormgever van onze boeken en medevormgever van het tijdschrift MijnStreek. Wij verliezen in hem een kundige, behulpzame en sympathieke medewerker.

Onze gedachten gaan allereerst uit naar zijn vrouw Lieke en hun kinderen en zijn familieleden maar ook naar vrienden en kennissen en de collega’s bij Rijckheyt waar hij sinds een aantal jaren werkzaam was in de studiezaal van het archief. Wij wensen hen heel veel sterkte toe bij het verwerken van dit zware verlies. Wij, de werkgroepleden en het bestuur Het Land van Herle en de redactie van MijnStreek, zullen hem missen.

Werkgroepleden en bestuur van de Stichting Historische Kring ‘Het Land van Herle’ en de redactie van MijnStreek, Historisch Magazine voor Parkstad Limburg.

Deel dit artikel:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Scroll naar top