Frans Boumans overleden

Picture of Anita Quaedackers

Anita Quaedackers

Anita is leraar Nederlands en cultuurwetenschapper en heeft ervaring als docent, onderzoeker, publicist en redacteur. Sinds meer dan tien jaar actief als werkgroep- en bestuurslid bij Het Land van Herle en als (eind)redacteur van MijnStreek .

Op zaterdag 14 november overleed Frans Boumans, volslagen onverwacht en veel te jong. Hij was de vormgever van onze boeken en medevormgever van het tijdschrift MijnStreek. Wij verliezen in hem een kundige, behulpzame en sympathieke medewerker.

Onze gedachten gaan allereerst uit naar zijn vrouw Lieke en hun kinderen en zijn familieleden maar ook naar vrienden en kennissen en de collega’s bij Rijckheyt waar hij sinds een aantal jaren werkzaam was in de studiezaal van het archief. Wij wensen hen heel veel sterkte toe bij het verwerken van dit zware verlies. Wij, de werkgroepleden en het bestuur Het Land van Herle en de redactie van MijnStreek, zullen hem missen.

Werkgroepleden en bestuur van de Stichting Historische Kring ‘Het Land van Herle’ en de redactie van MijnStreek, Historisch Magazine voor Parkstad Limburg.

Deel dit artikel:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud