In memoriam: Riet Palmen

Picture of Roelof Braad

Roelof Braad

Roelof Braad, gepensioneerd stadsarchivaris en historicus, is reeds sinds 1991 betrokken bij Historische Kring Het Land van Herle. Zijn huidige functies zijn hoofdredacteur en bestuurslid.

Vrijdag 26 februari werd in de Crematorium Nedermaas op een waardige wijze afscheid genomen van Riet Palmen. Zij overleed op 18 februari, thuis in Neerbeek. Riet is op 17 november 1950 in Schinveld geboren en we kennen haar als een opgewekte persoonlijkheid en gedreven genealoog en amateurhistoricus. Lange tijd was ze voorzitter van de Sectie Genealogie van LGOG en ook een periode voorzitter van Heemkundevereniging ‘De Veersjprunk’ in Schinveld. Daardoor nam ze vanaf het begin van de initiëring in 1990 door Land van Herle en LGOG-Parkstad deel aan het Heemkundeoverleg Parkstad Limburg deel, was ze  actief betrokken bij de Stichting Heemkundemarkt Parkstad en de organisatie van de twee markten die in 2001 en 2005 zijn gehouden, en later totdat ze door haar ziekte dit niet meer op zich kon nemen secretaris/notulist van het heemkundeoverleg.

We wensen haar kinderen en partners en kleinkinderen veel sterkte toe en vooral de mooie momenten en vruchten van haar leven te koesteren. 

 

Deel dit artikel:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud