Digitale LGOG-jaarvergadering sectie Monumenten en lezing Munsterkerk op 13 maart aanstaande

Picture of Anita Quaedackers

Anita Quaedackers

Anita is leraar Nederlands en cultuurwetenschapper en heeft ervaring als docent, onderzoeker, publicist en redacteur. Sinds meer dan tien jaar actief als werkgroep- en bestuurslid bij Het Land van Herle en als (eind)redacteur van MijnStreek .

Het bestuur van de sectie Monumenten nodigt alle leden uit voor de jaarvergadering van de Sectie op zaterdag 13 maart 2021. Deze vergadering zal vanwege Covid online plaatsvinden. De vergaderstukken worden na aanmelding per e-mail toegezonden. Deelnemers kunnen hierover vooraf vragen stellen. Ook ontvangen zij een duidelijke handleiding voor deelname aan de vergadering. Men dient te beschikken over een computer, tablet of smartphone met camera en microfoon. Installatie van een programma of app is niet nodig.

Na de vergadering zal Erik Caris een lezing houden over de Munsterkerk. Dit markante rijksmonument in Roermond vierde in 2020 het 800-jarig jubileum en was in het excursieprogramma van dit jaar opgenomen. Hopelijk kan deze excursie komend jaar alsnog doorgang vinden. Erik Caris is architectuurhistoricus en redacteur van een nieuw boek over de Munsterkerk. 

Munsterkerk Roermond

Voor een goede organisatie van deze vergadering vragen zij hun leden zich op te geven vóór 6 maart 2021. Graag naam én woonplaats opgeven in verband met de presentielijst. 

Tijd: Van 10:00 tot 12:00 uur
Meer informatie: Klik hier

Deel dit artikel:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud