Trailer LGOG Podcast seizoen 2: Op pad door de provincie!

Picture of Anita Quaedackers

Anita Quaedackers

Anita is leraar Nederlands en cultuurwetenschapper en heeft ervaring als docent, onderzoeker, publicist en redacteur. Sinds meer dan tien jaar actief als werkgroep- en bestuurslid bij Het Land van Herle en als (eind)redacteur van MijnStreek .
In Limburg bestaan veel projecten en initiatieven die zich inzetten voor het behoud van het Limburgse Erfgoed en de Limburgse historie. Deze projecten delen, verbinden, en zorgen ervoor dat deze kennis voor toekomstige generaties bewaard blijft. Samen met het publiek willen de initiatiefnemers en medewerkers de geschiedenis van Limburg ontdekken. Ook het LGOG zet zich hier met harten ziel voor in.

In seizoen 2 van de LGOG Podcast nemen zij u mee op een reis door Limburg, en wordt er gesproken met mensen die aan dit soort bijzondere projecten werken. Wie zijn deze mensen? Wat doen zij? Waarom zetten zij zich in voor het Limburgse erfgoed? Welke obstakels overwinnen zij? Hoe zien zij de toekomst van het Limburgse Erfgoed? En wat moet er nog gebeuren voor het behoud daarvan?

Neem een kijkje achter de schermen bij deze projecten en ga mee op pad door provincie! De eerste aflevering verschijnt op maandag 29 maart. 
Trailer

Deel dit artikel:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud