Continium in Kerkrade wordt Discovery Museum

Anita Quaedackers

Anita Quaedackers

Anita is leraar Nederlands en cultuurwetenschapper en heeft ervaring als docent, onderzoeker, publicist en redacteur. Sinds bijna tien jaar actief als werkgroep- en bestuurslid bij Het Land van Herle en als (eind)redacteur van MijnStreek .
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Columbus, Cube en Continium heten vanaf nu Discovery Museum. De drie museums aan het Museumplein in Kerkrade bundelen hun krachten en brengen alles samen onder een naam. In Discovery Museum draait alles om de aarde, wetenschap, techniek en ontwerp.

Discovery Museum Kerkrade

Straks kan jong en oud in het museum terecht voor allerlei activiteiten: naast interactieve wetenschapsexposities, films, tentoonstellingen over innovatieve producten en ontwerp en inspirerende workshops, biedt Discovery Museum ook creatieve labruimtes bezoekers zelf aan de slag kunnen gaan.

Meer lezen? Dat kan hier

Deel dit artikel:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Scroll naar top
Skip to content