Nationale Romeinenweek 2021 afgelast i.v.m. COVID-19

Anita Quaedackers

Anita Quaedackers

Anita is leraar Nederlands en cultuurwetenschapper en heeft ervaring als docent, onderzoeker, publicist en redacteur. Sinds bijna tien jaar actief als werkgroep- en bestuurslid bij Het Land van Herle en als (eind)redacteur van MijnStreek .
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

In 2021 vindt er helaas geen Nationale Romeinenweek plaats. Onder meer vanwege de omstandigheden rond het coronavirus maakt de organisatie van de Nationale Romeinenweek een pas op de plaats. Zij grijpen deze gelegenheid aan om met een frisse blik nieuwe kansen en mogelijkheden voor de toekomst te onderzoeken. Dit doen zij samen met hun partners en de meer dan honderd deelnemende organisaties . Via hun website en hun nieuwsbrief houden ze alle belangstellenden op de hoogte.

Helaas geen Nationale Romeinenweek 2021!

Deel dit artikel:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Scroll naar top
Skip to content