Het openingsplan van studiezalen in de routekaart van het Rijk

Picture of Anita Quaedackers

Anita Quaedackers

Anita is leraar Nederlands en cultuurwetenschapper en heeft ervaring als docent, onderzoeker, publicist en redacteur. Sinds meer dan tien jaar actief als werkgroep- en bestuurslid bij Het Land van Herle en als (eind)redacteur van MijnStreek .

Tijdens de persconferentie van dinsdag 13 april jl. werd een routekaart gepresenteerd. Op die routekaart staat stapsgewijs uitgelegd hoe de rijksoverheid het land in de loop van tijd uit de lockdown wil gaan halen. Deze  routekaart vindt u hieronder.

Openingsplan van het Rijk m.i.v. 26 april

Ook voor archieven als Rijckheyt en het HCL is een plek in deze routekaart ingeruimd. Het Historisch Centrum Limburg valt namelijk onder de zogenoemde ‘doorstroomlocaties’. Als we de huidige routekaart mogen aanhouden dan zou dat betekenen dat de studiezalen van Rijckheyt en dergelijke weer op 26 mei open mogen. Vanaf dan mogen ‘doorstroomlocaties binnen’ namelijk opnieuw open. Nog even volhouden dus!

Deel dit artikel:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud