Boeken ‘De Bokkerijders met de Dode Hand’ verschijnen op 24 september

Picture of Anita Quaedackers

Anita Quaedackers

Anita is leraar Nederlands en cultuurwetenschapper en heeft ervaring als docent, onderzoeker, publicist en redacteur. Sinds meer dan tien jaar actief als werkgroep- en bestuurslid bij Het Land van Herle en als (eind)redacteur van MijnStreek .

Er zijn heel wat mooie en spannende sagen, legenden en romans gebaseerd op de verhalen over de bende van de Bokkenrijders. In deze nieuwe boeken worden de binnen de gemeente Beekdaelen gepleegde delicten aan het licht gebracht. Verder krijgen de uit een groot aantal kerkdorpen afkomstige (vermeende) leden van de Bende van de Bokkerijders en gezagsdragers aandacht. Zo kunt u lezen hoe voorafgaande aan een verhoor artsen het lichaam van Jan Jeurissen uit Merkelbeek doorzoeken op duivelse tekens. Jacques du Jardin uit de buurtschap Hommert wordt om die reden voorafgaand aan zijn verhoor kaalgeschoren. 

Bokkenrijders met de dode hand

De prijs per deel bedraagt € 29,95. Voor beide boeken samen betaalt u bij voorintekening € 49,90. Na de boekpresentatie bedraagt de officiële prijs hiervoor € 59,90.
Voorintekening is mogelijk via deze link. Op het intekenformulier kunt u tevens aangeven of u bij de boekpresentatie op vrijdag 24 september 2021 aanwezig wenst te zijn. De presentatie vindt plaats van 14:30 tot 16:00 uur in gemeenschapshuis ‘Noeber Beemden’ (Burg. Pijlsstraat 5, 6365 CG Schinnen). Aansluitend kunt u, indien door u kenbaar gemaakt, de bestelde boeken in ontvangst nemen. In week 39 krijgt u, afhankelijk van uw gemaakte leveringskeuze, de boeken dan wel een afhaalbericht toegezonden. Neemt u voor meer informatie contact op via secretariaat@sjtigs.eu of met Frits Schoonbrood via (046) 443 3686 of (06) 2094 2930.

Deel dit artikel:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud