Bijeenkomsten Heemkundevereniging Heerlen Stad afgelast

Picture of Anita Quaedackers

Anita Quaedackers

Anita is leraar Nederlands en cultuurwetenschapper en heeft ervaring als docent, onderzoeker, publicist en redacteur. Sinds meer dan tien jaar actief als werkgroep- en bestuurslid bij Het Land van Herle en als (eind)redacteur van MijnStreek .

Recentelijk heeft Heemkundeverenging Heerlen Stad de bijeenkomsten in het verenigingslokaal om de verzameling te ordenen heropgestart. Afgelopen donderdag 4 november kwamen de leden weer bijeen. Men was flink opgeschoten om de boeken, tijdschriften, foto’s e.d. uit de dozen te halen en in de kasten op te bergen.

Voor de komende tijd was het bedoeling om eens nader naar al deze spullen te kijken. Om meer regelmaat in deze bijeenkomsten te krijgen was een opzet gemaakt. Het was de bedoeling om wisselend op dinsdag en donderdag om de week bij elkaar te komen. Voor aanstaande donderdag 18-11 stond een bijeenkomst gepland. Gezien de persconferentie van afgelopen vrijdag 12-11 en de situatie rond het virus heeft het bestuur besloten om voorlopig geen bijeenkomsten te organiseren. De teneur van de maatregelen is om zo min mogelijk in grote getalen bij elkaar te komen. Dit ondanks het feit dat we allemaal gevaccineerd zijn, is nog steeds een kans om ziek te worden en iemand anders te besmetten.

Zodra de bijeenkomsten weer beginnen zullen wij hierover berichten.

Deel dit artikel:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud