Fietstocht en lezing Jan Stuyt

Picture of Anita Quaedackers

Anita Quaedackers

Anita is leraar Nederlands en cultuurwetenschapper en heeft ervaring als docent, onderzoeker, publicist en redacteur. Sinds meer dan tien jaar actief als werkgroep- en bestuurslid bij Het Land van Herle en als (eind)redacteur van MijnStreek .

De meest recente coronamaatregelen laten de ‘Stuyt’-fietstocht en de afgelaste lezing weer toe. De fietstocht (lengte ca. 20 km) onder leiding van Roelof Braad, oud-stadshistoricus van Heerlen vindt plaats op zaterdag 5 maart om 13.00 u. en start bij Kasteel Hoensbroek, Klinkertstraat.

De Lezing ‘Jan Stuyt – vormgever van Parkstad’, eveneens verzorgd door Roelof Braad, zal plaatsvinden op zaterdag 12 maart vanaf 14:30 u. in de Elisabethkapel van Stuyt in Parc Imstenrade – Zandweg. Helaas wil IBA wel organisatiekosten in rekening brengen ad € 5,- per persoon, ter plekke te voldoen.

Een karakteristiek ‘Stuyt’ plekje

Zie voor alle informatie Tentoonstelling Jan Stuyt, architect en stedenbouwer in Parkstad – De Vondst Heerlen.
Liefhebbers van (een van) deze activiteiten wordt gevraagd een e-mail te sturen: lvherle@gmail.com t.a.v. Roelof Braad, onder vermelding van Activiteiten Jan Stuyt.

Deel dit artikel:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud