HCL weer helemaal open!

Picture of Anita Quaedackers

Anita Quaedackers

Anita is leraar Nederlands en cultuurwetenschapper en heeft ervaring als docent, onderzoeker, publicist en redacteur. Sinds meer dan tien jaar actief als werkgroep- en bestuurslid bij Het Land van Herle en als (eind)redacteur van MijnStreek .

Met ingang van vrijdag 25 februari werden de landelijke coronamaatregelen zoveel mogelijk losgelaten. Dat betekent dat er vanaf volgende week ook geen coronamaatregelen meer gelden in de studiezalen van het Historisch Centrum Limburg.

Historisch Centrum Limburg Heerlen en Maastricht weer geopend!
Op de locatie in Maastricht is vanaf volgende week de koffieruimte en het buitenterras weer geopend en mogen ook niet-studiezaalbezoekers weer naar binnen om een kijkje te nemen in het eeuwenoude complex. De studiezaal in de locatie Maastricht is geopend op dinsdag t/m vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur.

Voor de studiezaal in Heerlen blijft ondanks deze versoepeling het reserveringssysteem gehandhaafd. De openingstijden zijn dus alleen op afspraak en van 10 tot 12.30 uur of 14 tot 16.30 uur. Het reserveringssysteem geldt enerzijds om de beste persoonlijke dienstverlening te kunnen bieden. Anderzijds houden de archiefmedewerkers op deze manier beter zicht op het archiefgebruik, vooruitlopend op de aankomende verhuizing. Zie ook https://www.rijckheyt.nl/ en https://www.rijckheyt.nl/adres-en-openingstijden.

Deel dit artikel:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud