Dronebeelden van de Christus Koningkerk in Heerlerheide

Picture of Anita Quaedackers

Anita Quaedackers

Anita is leraar Nederlands en cultuurwetenschapper en heeft ervaring als docent, onderzoeker, publicist en redacteur. Sinds meer dan tien jaar actief als werkgroep- en bestuurslid bij Het Land van Herle en als (eind)redacteur van MijnStreek .


De verbouwing van de Christus Koningkerk, de nieuwe archiefbewaarplaats van het Historisch Centrum Limburg en Rijckheyt in Heerlen, is in volle gang. Volgens planning gaan deze instellingen deze locatie deze dit najaar betrekken.

Voor het zover is moeten de bouwvakkers nog een hoop werk verzetten! Intern zijn de voorbereidingen voor de verhuizing in volle gang. Ook aan het pand zelf is men wordt nog volop aan het werk. Dat blijkt ook uit de dronebeelden van de Christus Koningkerk in Heerlerheide. Deze werden twee weken geleden van het pand gemaakt. Op YouTube kunt u zelf zien wat de stand van zaken is.

Dronebeeld van de Christus Koningkerk in Heerlerheide

Deel dit artikel:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud