Update Archeo Route Limburg

Picture of Anita Quaedackers

Anita Quaedackers

Anita is leraar Nederlands en cultuurwetenschapper en heeft ervaring als docent, onderzoeker, publicist en redacteur. Sinds meer dan tien jaar actief als werkgroep- en bestuurslid bij Het Land van Herle en als (eind)redacteur van MijnStreek .

De heer Joep Steinhage, manager digitale marketing en webdevelopment en projectleider Archeo Route Limburg stuurde onderstaand bericht. Hierin wil hij geïnteresseerden op de hoogte brengen van de stand van zake rondom de Archeo Route Limburg. Verreweg de meeste heemkundeverenigingen zijn bekend met de Archeo Route Limburg en hebben zelfs al meegeholpen om verhalen op de Archeo Route te produceren. Voor degenen, die nog niet (voldoende) bekend zijn met de Archeo Route, is dit een eerste of verdere kennismaking met de Route.

Archeo Route Limburg

Er zijn inmiddels enkele belangrijke pijlers gehaald en het project verkeerd nu midden in de laatste belangrijke stap. Dit is het promoten van de Archeo Route Limburg bij toeristen, recreanten en bewoners. Daarbij spelen erfgoedspecialisten ook een belangrijke rol.

Op 29 maart verzorgde dhr. Steinhage bijgaande presentatie in Belfeld-Reuver-Beesel-Swalmen. Daarin wordt de status per 1 april weergegeven.

Door middel van deze presentatie wil hij geïnteresseerden op de hoogte brengen van de laatste stand van zake rondom de Archeo Route Limburg. Wilt u graag een set ansichtkaarten ter promotie van de Archeo Route ontvangen, dan kunt u contact met dhr. Steinhage opnemen: joep@limburg.marketing
Zijn er vragen over de Archeo Route Limburg dan kunt u mailen of bellen: 0475 – 386303.

    

Deel dit artikel:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud