Wat geef je iemand die alles al heeft? Doe een abonnement op MijnStreek cadeau!

Picture of Anita Quaedackers

Anita Quaedackers

Anita is leraar Nederlands en cultuurwetenschapper en heeft ervaring als docent, onderzoeker, publicist en redacteur. Sinds meer dan tien jaar actief als werkgroep- en bestuurslid bij Het Land van Herle en als (eind)redacteur van MijnStreek .

Het zal veel mensen bekend voorkomen. De verjaardag van een dierbare nadert of de feestdagen staan voor de deur en je wil graag met een geslaagd cadeau voor de dag komen. Dat is niet altijd gemakkelijk, want wat geef je iemand die alles al heeft?
Vanaf dit jaar is het mogelijk om de jarige jet/job te verrassen met een abonnement op MijnStreek. Ook voor feestdagen een heel geslaagd cadeau-idee!

Het is mogelijk een abonnement op MijnStreek af te sluiten voor 1 jaar. In dit geval zijn de kosten (€ 23,-) voor de gulle gever en gaan er vier nummers van MijnStreek naar de ontvanger. Het is ook mogelijk om een cadeau-abonnement af te sluiten voor 3 jaar ( 3 x € 23,- of 3 x € 22,- bij automatische incasso). In dat geval krijgt de ontvanger naast de 12 nummers van MijnStreek ook nog een boek cadeau. Er is keuze uit ‘Voortgezet onderwijs in Heerlen en omstreken’ en ‘Zestig jaar vorsen in de geschiedenis van Parkstad’.

Kijk ook eens op onze website https://www.landvanherle.nl/

Interesse?
Stuur een e-mail naar penningmeester@mijnstreek-parkstad.nl. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op over de mogelijkheden.

Het eerste nummer van MijnStreek van dit jaar

Deel dit artikel:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud