Boek 154 Rijksmonumenten Heerlen nog tot 15 juni tegen intekenprijs te bestellen

Picture of Anita Quaedackers

Anita Quaedackers

Anita is leraar Nederlands en cultuurwetenschapper en heeft ervaring als docent, onderzoeker, publicist en redacteur. Sinds meer dan tien jaar actief als werkgroep- en bestuurslid bij Het Land van Herle en als (eind)redacteur van MijnStreek .

De Stichting Open Monumentendag Heerlen organiseert jaarlijks een evenement tijdens de landelijke Open Monumentendagen. Daarnaast zijn wij actief met het vastleggen van het Heerlens Erfgoed in boeken en op onze website. Eerder verscheen een prachtig boek met daarin beeldmateriaal en beschrijvingen van ruim 150 karakteristieke panden in onze stad. Daarvoor was er al een boek verschenen met de 153 Rijksmonumenten in Heerlen.

Inmiddels is er een nieuw Rijksmonument bijgekomen en zijn de teksten up-to-date gemaakt. Reden om een prachtig nieuw boek te maken. In dit boek worden de 154 Rijksmonumenten van Heerlen beschreven en brengen wij een aantal architecten onder uw aandacht die van belang zijn geweest voor onze stad. Dit prachtige boek bestaat uit 140 pagina’s binnenwerk, een harde kaft en is traditioneel gebonden.

Heeft u al eerder een van onze boeken gezien? De kwaliteit van dit nieuwe boek is opnieuw van hetzelfde, hoge niveau. Met heldere teksten en prachtige foto’s. Nu kopen bespaart u ook geld!  U betaalt tot 15 juni bij intekening slechts€ 34,95. Straks, na verschijning, wordt de verkoopprijs € 39.95.

Klik op onderstaande link en bestel nu uw boek Heerlen, 154 Rijksmonumenten. Vergeet niet om te betalen conform de aanwijzingen in de bevestigingsmail. De boeken worden medio dit jaar op uw huisadres bezorgd, zonder extra kosten.

Boek 154 Rijksmonumenten Heerlen

Bel voor meer informatie naar 06 – 53 25 98 97 of mailto:christiekstra@openmonumentendagheerlen.nl Postadres: Koraalerf 69, 6413 LX Heerlen Kijk ook eens op http://www.openmonumentendagheerlen.nl

Deel dit artikel:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud