Nieuwe mailadressen HCL / Rijckheyt

Picture of Anita Quaedackers

Anita Quaedackers

Anita is leraar Nederlands en cultuurwetenschapper en heeft ervaring als docent, onderzoeker, publicist en redacteur. Sinds meer dan tien jaar actief als werkgroep- en bestuurslid bij Het Land van Herle en als (eind)redacteur van MijnStreek .
In HCL nieuwsbrief van vrijdag 16 september kon u lezen dat het HCL bezig is met de overstap naar het maildomein @hclimburg.nl. De medewerkers in Heerlen zijn al over naar dit maildomein, waarna iedereen in Maastricht in het laatste weekend van oktober volgt. Wees dus gerust als u binnenkort een mail vanuit dit mailadres ontvangt, dat is geen spam.

Tegen die tijd zullen alle mailadressen en formulieren op www.rhcl.nl ook worden omgezet naar dit nieuwe adres. Voor www.rijckheyt.nl is dat al het geval. Naar verwachting komt dit voorjaar ook onze nieuwe website www.historischcentrumlimburg.nl, en dan zijn we helemaal één.

Verder houden we er rekening mee dat iedereen (ook de medewerkers van HCL zelf) een tijd moet wennen aan de nieuwe mailadressen. Daarom worden de eerste paar maanden de mails naar de oude mailadressen doorgestuurd naar de nieuwe. Er zal dus niets blijven hangen!

Deel dit artikel:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud