Presentatie boek ‘In de ban van Wittem’

Picture of Anita Quaedackers

Anita Quaedackers

Anita is leraar Nederlands en cultuurwetenschapper en heeft ervaring als docent, onderzoeker, publicist en redacteur. Sinds meer dan tien jaar actief als werkgroep- en bestuurslid bij Het Land van Herle en als (eind)redacteur van MijnStreek .

Binnenkort verschijnt het boek ‘In de ban van Wittem’. Dit boek is een gezamenlijk project van de heemkundeverenigingen van Mechelen en Wahlwiller. De feestelijke presentatie van het boek zal plaatsvinden op zaterdag 26 november om 14.00 uur in de kloosterboekwinkel Wittemerallee 32 te Wittem. Burgemeester Nicole Ramaekers-Rutjens zal het eerste exemplaar in ontvangst nemen.

Deze uitgave is het resultaat van een gezamenlijk project van de heemkundeverenigingen van Mechelen en Wahlwiller en is geschreven door Hub Franssen en Marcel Ploemen. Het bevat veel nieuwigheden over alle kerkdorpen van de voormalige gemeente Wittem, alsook over Vijlen en Gulpen. Het uitgangspunt hierbij is een van de mooiste gebouwen van Mechelen: het ‘Panhuis’.

Uitgebreide informatie over de inhoud van het boek is hier na te lezen.

Deel dit artikel:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud