Themanummer Mijnverleden van MijnStreek (no. 4 van 2022) verschenen

Picture of Anita Quaedackers

Anita Quaedackers

Anita is leraar Nederlands en cultuurwetenschapper en heeft ervaring als docent, onderzoeker, publicist en redacteur. Sinds meer dan tien jaar actief als werkgroep- en bestuurslid bij Het Land van Herle en als (eind)redacteur van MijnStreek .

Met enige vertraging als gevolg van technische panne verscheen begin januari MijnStreek no. 4 van 2022: het aangekondigde themanummer over het mijnverleden van Parkstad Limburg .

Het is een heel aantrekkelijke editie geworden: 56 pag. dik, mooie foto’s en vooral interessante artikelen over onder meer het Nieuwe Nederlands Mijnmuseum, drie interessante persoonlijke herinneringen aan het plaatselijk mijnverleden en de vaste rubrieken Ingezoomd, Uitgelicht en Aangestipt.

De omslag van het themanummer van MijnStreek

Onze abonnees hebben inmiddels hun exemplaar ontvangen. Losse nummer zijn te koop bij de betere boekhandel voor 6,50. U kunt zich ook abonneren op MijnStreek, dan hoeft u geen nummer meer te missen! Abonneren kan via deze website.

Deel dit artikel:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud