HCL gesloten op dinsdag 11 april

Picture of Anita Quaedackers

Anita Quaedackers

Anita is leraar Nederlands en cultuurwetenschapper en heeft ervaring als docent, onderzoeker, publicist en redacteur. Sinds meer dan tien jaar actief als werkgroep- en bestuurslid bij Het Land van Herle en als (eind)redacteur van MijnStreek .

Op dinsdag 11 april – daags na Pasen – zijn beide studiezalen (In Heerlen en in Maastricht) gesloten. Ook is de digitale dienstverlening die dag beperkt. Dit komt doordat de medewerkers van dienstverlening dan een studiedag hebben. Dat helpt om de dienstverlening aan de bezoekers steeds weer te verbeteren. Op woensdag 12 april zijn beide locaties weer als vanouds geopend.

Balie van het gemeentearchief in Maastricht in 1977

Deel dit artikel:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud